Κυριακή 15 Μαΐου 2016

4ο Εβδομαδιαίο καλοκαιρινό camp ΚΟΡΥΦΗ. 4 Ιουλίου – 11 Ιουλίου 2016


Αγαπητοί γονείς,
το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ προτίθεται να ξαναδιοργανώσει οκταήμερο καλοκαιρινό camp στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στο Γομάτι-Πυργαδίκια Χαλκιδικής. Η 10ετής άριστη συνεργασία μου με τους Ελαιώνες βεβαιώνει ότι πρόκειται για μία άρτια οργανωμένη κατασκήνωση που λειτουργεί 21 χρόνια και υπερέχει σε πολλά σημεία έναντι του ανταγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από τον καθηγητή τους Μογλενίδη Χρήστο ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την μεταφορά με λεωφορείο από και προς την κατασκήνωση καθώς κ για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά την διαμονή τους. Η συμμετοχή των παιδιών είναι προαιρετική.
Περιγραφή : Τα παιδιά μας θα μένουν σε ξεχωριστά σπιτάκια αγοριών και κοριτσιών, ανάλογα και με την ηλικία. Κάθε μέρα μετά το πρωινό ξύπνημα και πριν το πρωινό γεύμα, θα μεριμνούν για την ατομική τους υγιεινή, την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου που θα μένουμε. Θα έχουν 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό) και μεσημεριανή ώρα ξεκούρασης/κοινής ησυχίας. Τα πρωινά και τα απογεύματα θα συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και παιχνίδια στους χώρους άθλησης καθώς και μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα. Κάθε βράδυ στο θεατράκι θα γίνονται πάρτυ με χορό και διάφορα θέματα(διαγωνισμός τραγουδιού, κραυγής, σκέτς κα) πάντα με την καθοδήγηση εκπαιδευμένων στελεχών. Μια από τις μέρες και ανάλογα με τον καιρό θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή διαβίωση σε κοντινή παραλία με υπνόσακους. Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με βάση την ασφάλεια των παιδιών. Μπορούν να έρθουν και παιδιά που δεν είναι μαθητές στο φροντιστήριό μας.
Τα οφέλη που αποκομίζει το παιδί με την συμμετοχή του είναι πολλαπλά:
·         Διατήρηση της επαφής με την Αγγλική γλώσσα.
·         Διακοπές και ψυχαγωγία με τους φίλους του
·         Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ καθηγητή και μαθητών
·         Επιμονή στο να πετύχει το μέγιστο των ικανοτήτων του
·         Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών αξιών
·         Σεβασμός στους κανόνες, αποκτά αίσθημα κοινής ευθύνης
·         Προσωπική υπευθυνότητα μέσα στην ομάδα, συνεργασία και αλληλεγγύη.
·         Ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση και απογαλακτισμός από το οικογενειακό περιβάλλον

Για την ασφάλεια των κατασκηνωτών υπάρχει 24ωρη φύλαξη του χώρου, ναυαγοσώστες σε πισίνα και θάλασσα  καθώς και ιατρείο με εσωτερικό γιατρό και διπλωματούχο αδερφή νοσοκόμα όλο το 24ωρο. Επίσης για τους μικρούς μας φίλους που πηγαίνουν πρώτη φορά κατασκήνωση υπάρχει παιδοψυχολόγος καθώς και υπεύθυνος προσαρμογής.

Κόστος συμμετοχής : Επικοινωνήστε μαζί μας.
Δηλώσεις συμμετοχής ως 25 Ιουνίου. Όσα παιδιά έχουν ασφαλιστικό ταμείο που δικαιολογεί την κατασκήνωση (πχ ΔΕΗ,ΤΣΜΕΔΕ,ΤΥΔΚΥ,ΟΑΕΔ κτλ) ή τα παιδιά των ανέργων και χαμηλόμισθων με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή-ολόκληρη η λίστα στο τέλος του φυλλαδίου. Έκπτωση 10% σε αδέρφια.

Δείτε περισσότερες φωτοφραφίες από το περσινό Summer Camp ΚΟΡΥΦΗ εδω

Αναχώρηση : Σάββατο 4 Ιουλίου, 8πμ από Φλώρινα, Νίκη, Πολυπλάτανο, Κ.Κλεινές, Άνω Καλλινίκη, Αμύνταιο, Φιλώτα, Πτολεμαϊδα
 
Επιστροφή : Σάββατο 11 Ιουλίου βράδυ στο ίδιο σημείο 

τηλ πληροφορίες 6947309086


Με ιδιαίτερη τιμή, Μογλενίδης Χρήστος